Werkwijze

Maak een afspraak

Indien u op zoek bent naar gevelisolatie met verschillende afwerkingsmogelijkheden zoals crepi spuitkurk, kalei, steenstrips, of als u behoefte heeft aan het ontmossen van uw dak, gevelreiniging of een algemene gevelrenovatie, dan kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken. U kunt contact met ons opnemen via telefoon of ons contactformulier.

Advies en opmeting

Wij nemen uitgebreid de tijd om uw specifieke vragen te beantwoorden en adviseren omtrent de meest geschikte oplossing voor uw probleem. Op basis van de huidige situatie zullen we direct een offerte opmaken.

Vrijblijvend prijsvoorstel

Wij bezorgen u een op maat gemaakte en kosteneffectieve prijsopgave voor uw gevelrenovatie/gevelisolatie of dakreiniging, gevelreiniging. Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Care2Cover? Dan kunt u de offerte digitaal ondertekenen.

Planning

Zodra u de offerte ondertekent, zal onze projectleider contact met u opnemen om uw project te bespreken en te plannen. Een week voor de start van het werk, bevestigen we de definitieve startdatum.

Uitvoering van de werken

Onze vakmannen zijn specialisten die met de grootste zorg uw gevelreiniging uitvoeren, crepi of spuitkurk plaatsen of uw dak ontmossen.

Einde van de werken

De afwerking van jouw gevel is voltooid. Samen met de projectleider lopen we alle uitgevoerde werkzaamheden door. Zijn alle werkzaamheden uitgevoerd zoals afgesproken? Voldoet het resultaat aan de verwachtingen? Aarzel niet om je ervaring met Care2Cover te delen met anderen!

Premie aanvragen

We bezorgen u alle vereiste documenten om een succesvolle aanvraag voor uw premie in te dienen.