Diensten

Steenstrips

Door uw gevel te kaleien maakt u alle oneffenheden in de muur veel egaler. Ideaal bij de renovatie van een gevel en bovendien heel populair. Ook nieuwbouwwoningen en binnenmuren kunt u laten kaleien. Wilt u uw gevel een nieuw leven geven? Laat hem dan kaleien door Care2Cover.

Gevel kaleien

Door uw gevel te kaleien maakt u alle oneffenheden in de muur veel egaler. Ideaal bij de renovatie van een gevel en bovendien heel populair. Ook nieuwbouwwoningen en binnenmuren kunt u laten kaleien. Wilt u uw gevel een nieuw leven geven? Laat hem dan kaleien door Care2Cover.

Dak ontmossen

Bevuilde daken zijn vaak een bron van ergernis. Onder invloed van regen en wind komen er stofdeeltjes en sporenelementen op het dak terecht.  Dat ontsiert de uitstraling van uw woning. Dakreiniging en het ontmossen van daken brengt hiervoor de oplossing.

Voor het ontmossen van uw dak is de leeftijd van uw dak of welke dakpannen werden gebruikt, niet van belang. Na een grondige reiniging, hercoaten we uw dak zodat mos en algengroei geen kans meer krijgt.  Bovendien voeren we kleine herstellingen uit aan uw dak of doen we de grote schoonmaak van uw goten.

Crepi

Crepi of sierpleister is een populaire decoratieve afwerking voor gevels en muren. Het is een mengeling op basis van cement met veel voordelen en brede toepassingsmogelijkheden. Door die veelzijdigheid is Crepi geschikt voor uiteenlopende bouwstijlen.

Een bekende toepassing is een crepi gevel met grotere korrel bij een meer landelijke stijl. Omdat crepi ook met kleine korrel glad kan worden aangebracht, is het uiterst geschikt voor moderne gebouwen en nieuwbouw woningen met grote, strakke vlakken. Omdat crepi in elke kleur beschikbaar is, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Spuitkurk

Gevelisolatie met spuitkurk, een innoverende techniek

Bij Care2Cover kunt u terecht voor de innoverende isolatie van uw gevel met spuitkurk.  Spuitkurk wordt in een laag van 3 mm tegen uw gevel aangebracht en bezorgt uw woning een prachtige en natuurlijke aanblik.  Meer dan 2 à 3 dagen hebben onze specialisten niet nodig om uw gevel te reinigen en de isolerende en geluidswerende kurklaag aan te brengen.

Spuitkurk beschikt over tal van voordelen. De coating op basis van kurk is daarenboven organisch, milieuvriendelijk en elastisch zodat er later geen scheurtjes of barstjes kunnen ontstaan.  Uiteraard heeft u een ruime keuze aan kleuren.

Gevelreiniging

Niets zo jammer als de trieste aanblik van wat ooit een frisse gevel was. Met een gevelrenovatie door Care2Cover gaat uw huis weer stralen! Het team reinigt en ontmost uw gevel chemisch, met stoom of met vochtstralen (combinatie van water en zand) in heel West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.

Ook crepi gevels kunnen we moeiteloos reinigen met onze stoomreinigers. De keuze van de gevelreiniging hangt af van de mate van vervuiling. We voeren herstellingen uit indien nodig en beschermen tot slot uw façade met een waterwerende laag.